Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 6, 2005 17:23:52 GMT 2
ki mertem huzni az íjjamat! és semmit nem történt vele!!! és löttem is vele! és jo !! csak egy kcisit furán hajlik... de nem baj nem is olyan durva:) de jo mesire visz
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Aug 7, 2005 18:04:23 GMT 2
üdv. itt vagyok öcsémmel Ylmornál.. hetneb: oké. akkor kire céloztál? hát igen... döntse el más hogy értek e az jjászathoz, én a magam részérõl ugy gondolomn hogy 2.5 fél év tapasztalattal amennyire kell annyira igen. bár nagy feladat elé állítottam magam, azzal hogy meg kell szoknom egy 40 és egy 5 fontos íj közötti különbséget... egyébként látva Yilmor tegnapelõtt elkészült jóval erõsebb íját, lehet hogy ujjat fogk késziteni. hagyom hogy õ mondja el, deh az az ijja is a múlté már:D jó volt Sorex meg Ylmor kardjával otthon gyakroloni. egyewbet nemtudok elmondani.
|
|
|
Post by < D > on Aug 8, 2005 13:05:14 GMT 2
Sziasztok
Annyi, hogy csütörtökön, próbálok ott lenni, mert a leghülyébb munkarendem van, a Sole nál18-22 ig, félmûszak. Tehát pontosan csak az edzés idõtartamát fedi le, megpróbálom megoldani.
üdv mindenkinek
UI: amúgy nagyon tetszik, hogy hetnebnek hívsz, de elárulok hogy ez egy rang, kvázi fõpap/varászló a Hanameth az név, egy 5. kori amund het-neb, egymaga lemészárolta az elf kék hadsereget.
Azért volt kék, mert a lunír is kék, szóval aki tudja mit jelent ez az tudja mekkora súlya van annak ha egy hadsereg KÉK
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 8, 2005 18:08:31 GMT 2
Üdv Néktek!
Újra itten vagyunk,megjöttünk, meg fáradt vagyok.
Fenyx! Engem érdekel a kiscica ügylet, majd dumálunk edzésen, ok?
Dama! Nem tudom,de remélem olvastad a Presbiter júli 30-ai piros betûs üzenetét. Jó lenne, ha odafigyelnél a hozzászólásaidra, ennek nem fog örülni a Presbiter.
|
|
|
Post by Nordar on Aug 8, 2005 22:54:11 GMT 2
Mindenkit sajnálok, aki nem volt Kruladán. Voltunk összesen 20an, de olyan jól megoldották, hogy abszólúlt nem éreztem csalódásnak a játékot. Jövõ Kruladára gyertek, ez egy jó tanács volt.
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Aug 9, 2005 20:08:09 GMT 2
nahh megvan a középfoku angol nyelvizsgám.. ugyhogy ha kell, majd tudok segiteni forditani.. ) hm.. jah egyébként már 5 vesszőm is kész van... csakhogy irjak vmi nem tul Offtopikot:)
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 10, 2005 14:54:33 GMT 2
nekem meg van vagy 15 de andrás ( lotus bátyja) és én eltörtünk egyet harc közben ja és most jelenleg nincs íjam de elhivtam sorexet hozzánk hogy valamenyire meg csináljuk az íjamat hogy még holnap tugyak vele löni. Üdv: Ylmor
|
|
|
Post by < D > on Aug 11, 2005 12:13:57 GMT 2
Kedves Lilián
Odafigyeltem , és eltüntek, bár szerintem nem volt velük, semmilyen olyan baj, ami fegyelmit vont volna maga után, Lotusz félre értett valamit, és ennyi.
Ez szót nem érdemel többé.
Hozzászólásaimat, melyekbõl probléma lehet/lehet hogy van egy rendkívül nagy erõt igénylõ mágia segítségével, eltüntettem.
Hanameth het-neb
[glow=red,2,300]ÁÁÁÁÁÁ[/glow] FÓRUMLAKÓ LETTEM, jaj ne, Presbi csinálj valamit
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 11, 2005 16:38:04 GMT 2
Beléptem én is a sorba, a Rókafarm szindróma 2 napja boldogít.
Dorka
|
|
|
Post by < D > on Aug 12, 2005 13:18:13 GMT 2
Mi az a Rókafarm szindróma 2 ?? Ugye Dorku már jobban vagy, és egy re jobban. A tegnapi edzésen rekordokat döntöttünk, mind résztvevõkben, mint életkorban. Rewndetegen voltunk, és hatalmas csatákat vívtunk meg az úton, ami ez egyszer ténylkeg nagyon szûknek bizonyult. Álandóan figyeltem a hátam, és láttam a csata zûrzavarát. - leírhatatlan / egy élmény volt. Bemutatkoztak az íjjászok, és végrez számolni kell a tûzerejükkel. Peti úgy sziven lõtt, ahogy a profik csinálják. // Peti - profi// értékelés a tegnapról .................................... vége Hanameth het - neb
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 12, 2005 14:18:04 GMT 2
Majd elmondom.
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Aug 12, 2005 18:13:20 GMT 2
huhh eljött Lmor, vettünk neki ijnak velót, meg vettem ideget. megkötöttem, kicsit rövidebbre mint szoktam.. kihuztam és ... sorex megszólal: reccs. és télleg reccs. ugyhogy eltörtem én is az ijjam:D bár még csak reped, most ahogy presbi is mondta, megerõsitem, aztán meglátjuk mit bír... áááá
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Aug 12, 2005 19:33:04 GMT 2
jelentem, az ijjam muxik, deh hasonlóan asszimetrikus mint ylmoré, csak ez alaul:) és gyengébb is.. igazából erõsebb lenne, de igy hogy eltört ez is szép teljesitmény tõle. viszont az idege már jó, és zépen néz ki:) csak igazából olyan erõs mint az az ott lévõ picike:))) ugyhogy holnap kezdem csinálni a szarvas ijjamat.
|
|
|
Post by fenyx on Aug 12, 2005 23:25:43 GMT 2
Elnevezhetnénk a stílust tiszavirág-íjászatnak, mind lokálpatriótizmusból, mind a fegyver átlagos élettartama miatt. Dorka: naaaaaaa nem ér beírni vmi rejtélyeset, atán még rejtélyesebben csak annyit mondani "Maaajd elmondooom" Más: mivel nem jöttél edzésre ( ) 4 kiscica van (egyiknek sincs, neve, Bogi mondta, hogy ez fontos) cirmos, fekete-fehér, fekete-vörös (ezek tarkák) és egy négyszínű (szürke, fehér, vörörs fekete) majd alakalomadtán belinkelek egy képet róluk.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 13, 2005 10:50:12 GMT 2
Nekem mindegy, hogy milyen , bár a cirmos áll a szívemhez közel, amúgy annyi a kitételem, hogy fiú cica legyen, mert ha lányt akarnék, akkor nyithatnék egy állatkereskedést, mivel annyi kandúr van a környékünkön.A névadás fontos egy cicatulajdonos/szülõ életében, úgyhogy kérlek hagyd meg nekem ezt a megtiszteltetést please. Ha csak a fõnökség nem adja meg a meghatározást a következõ edzésig, akkor rejtély marad , hogy mit rejt a homályos megnevezésem. Amúgy a Hódi csajok voltak edzésen? ??
|
|
|
Post by drachnus on Aug 13, 2005 11:41:19 GMT 2
Hy!Hallottam a hadijátékról és érdekelne.Megszeretnék nézni egy edzést.
|
|
|
Post by drachnus on Aug 13, 2005 12:00:14 GMT 2
tudnátok mondani helyszínt meg idõpontot?
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 14, 2005 3:09:36 GMT 2
Üdv!
Nos, nyári szabadságom óta most elõször sikerült a fórumra jönnöm, és nagyjából végig is mentem az üzeneteken.
[glow=red,2,300]Fegyverek:[/glow] Nyílpuska jöhet, de ha egy mód van rá, szeretném a szerkezetét még a befejezés elõtt látni. Erre alapvetõen a biztonságos használat miatt van szükség. A korhû számszeríhoz vannak tervrajzaim is, ezekrõl is beszélhetnénk még. Íjak: Szerintem a sátormerevítõs megoldás is használható, noha a Lotus féle íj valamivel tetszetõsebb. A középsõ rész 20-30cm-es duplázásával a karok jelentõsen jobban mûködnek majd. Viszont ehhez jobb, ha a két réteg teljesen egymáson fekszik, Lotus íjának anyaga viszont vmilyen profilozott faanyag volt. Szükség esetén tudok ingyen faanyagot szerezni korlátozott mennyiségben, sajnos egy teljes fegyverre való kõris faanyagom még a tavaszi kelta tájékán elveszett... [glow=red,2,300]Edzés:[/glow] Örülök, hogy az utolsó edzésen ilyen sokan voltunk, és annak is, hogy sok új arcot láttam. Nem szeretnénk viszont, ha a csapatszellem, és az eddig kialakult harci képességek kárára gyarapodna a létszám, ami így is elérte az év végére kitûzött maximumot. Ezért többször elõ fog fordulni, hogy kisebb csapatokra osztjuk a sereget, esetenként külön foglalkozunk néhány emberrel, amig a többiek önállóan gyakorolnak. Ennek okán szükséges, hogy a Lovagrend régebbi tagjai is kivegyék a részüket az edzéskori munkából, irányítsák a többieket, és igyekezzenek fenntartani a fegyelmet is. Mivel az edzéseket és a gyakorlandó dolgokat egyre többször elõre megtervezzük, ezért kérek mindenkit, hogy a kijelölt feladatoktól önkényesen ne térjen el, még akkor sem, ha az illetõt egy adott csapat/raj vezetésével bíztuk meg. Örülök, hogy sokan elhozták ismerõseiket az edzésekre, azonban kérek mindenkit, hogy vegye figyelembe az alábbiakat: - Az edzésen nincs élõ szerepjáték, illetve csak annyi, amennyit az adott gyakorlandó harci szituáció megkíván. Ezért az edzéseken nem karaktereket (harcosokat, neadjisten mágusokat) személyesítünk meg, hanem mi magunkat adjuk, viselkedésünk, tetteink valódi személyünkre vannak kihatással. Az élõ szerepjátékokon karaktereken keresztül a lovagrendben megszerzett tudást is hasznosítjuk, de sohasem keverjük össze a két dolgot! Ezt tudatosítsuk mindenkiben! - Az edzésen a legnagyobb körültekintés mellett is történhetnek kisebb balesetek, ezek kockázatát mindenkinek vállalnia kell. Aki nem elég idõs vagy érett ahhoz, hogy ennek felvállalását felelõsen eldönthesse, és nem tud magára, illetve másokra vigyázni, annak egyelõre nincs helye az edzéseken. - Senki sem használhat olyan felszerelést, fegyvert, még az alapöltözeten túli ruhát sem, amelyhez a parancsnok, vagy a kapitány nem adta beleegyezését. - Az edzéseken a nagyobb hatékonyság és a biztonságos játék miatt megkövetelünk bizonyos fegyelmet. Ez a fegyelem életkortól, nemtõl és beosztástól függetlenül mindenkire vonatkozik, és komolyan is vesszük. Aki bármilyen oknál fogva nem tudja ezeket a fegyelmi szabályokat betartani, azt el fogjuk tanácsolni. - Szívesen látunk szülõket és rokonokat az edzésen, tehát olyanokat is, akik bizonyosan nem fogak sorainkba lépni, de a látogatásukat az edzés elején be kell jelenteni! Ugyancsak az edzés elején kell bemutatni azokat az új embereket, akiket magunkkal hozunk!
Kérek mindenkit, hogy a fentieket vegye figyelembe, és a leírtak szerint járjon el! Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 14, 2005 3:12:29 GMT 2
A legközelebbi edzésünkrõl mindig a weblapunkon, lovagrend.uw.hu/ lehet tájékozódni, alapvetõen minden csütörtök este fél hét körül az újszegedi Kállai-ligetben vagyunk megtalálhatók. Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 14, 2005 20:32:48 GMT 2
Dorka: Hódi csajok??!! Gondolom nem a tesóimrol van szó név rokonok !! ;D Íj: Az íjam tökéletes ... meg dupláztam a markolatnál és igy szimetrikus is lett ugy hogy teljesen jo most lõttem is vele és nem lesz baj szerintem az erösségével...azon gondolkoztam tegyek-e szarvat az íjamra . még nem csináltam szarvas íjat és ez ami most van igy jo és nem szeretném el rontani ugy hogy lotus én inkább nem teszek szarvat az íjamra jo ez igy. Sorex: Kiváncsi leszek a számszer íjadra szerintem az lessz vele gáz hogy lassu akkor már inkább íj... Üdv: Ylmor
|
|